donderdag 8 maart 2012

Dear Jane

Gisteravond hebben we gezellig gewerkt aan onze Dear Jane. We, zijn 5 dames, die 1 keer in de drie weken bij elkaar komen om te werken aan Dear Jane.
Ben er nog niet zo ver mee en gisteravond wou het niet lukken. Blokje H2 zat ietwat ingewikkeld aan elkaar, zodat hij niet vierkant te voorschijn kwam. Vanochtend wat blokken opnieuw getekend en goed aan elkaar geprutst en jawel....het wordt en vierkantje.Nu zie ik zo gauw niet hoe ik de onderste foto kan draaien, in elk geval is Jane zichtbaar.We trekken als DJ club ook 1 keer per jaar een weekend het land in.

Gelogeerd in Castricum, Drenthe, Brabant (Tilburg) en Friesland en natuurlijk alle quiltwinkeltjes daar in de buurt bezocht. Met een volle portemonaie weer thuis komen was er niet bij. De bestemming voor dit jaar is nog niet bepaald. Elk jaar hebben we een werkstuk gemaakt. We zijn begonnen met een kerstquilt, daarna een tas. In Brabant hebben we Rudolf gestitcht en in Friesland hebben we elk een ander projectje gekozen.  A. en ik zijn met een quiltmand begonnen met applicaties. Vanavond werken we hier verder aan. Binnenkort zal ik hier een foto van maken. Ben je nieuwsgierig?  Hij staat in le quilt mystere (Born to quilt)