zondag 14 december 2014

Van allles en nog wat.

Om te beginnen wil ik jullie laten zien wat er gemaakt is van het lapje borduren op gerstekorrel stof.
Het is een tasje geworden.


Het was wel leuk om te doen, maar ja... wat moet je ermee? 
Het zal wel een tasje worden voor in de koffer met sieraden of iets dergelijks. Misschien is er nog iemand die zegt: Goh wat leuk en dan is het snel gegeven. Kan er ook nog strengetjes borduurzijde in doen met een klein lapje. Ook wel passend voor zon "net" tasje.

Dan ben ik weer begonnen met het maken van sterren. Heerlijk om te doen.



Het moet een beetje een landelijke uitstraling krijgen. Misschien maar meer ruitjes in verwerken. Ruitjes en rozen zijn mijn favoriete stofjes.

Het was in november en december erg stil met de bee's. Allemaal druk. Donderdagavond ging ook  niet door. Drie quiltvriendinnen ziek.

Belangrijke mededeling.!!!!!!
Quiltvriendin Conny uit Borne heeft een webshop geopend.
Kijk maar eens:
www.quiltvillage.nl

Niet alleen kijken hoor, maar ook.......


Enkele weken geleden hebben we bij mij thuis met 8 vrouwen van Nu een workshop stokhaken gehouden.
Inmiddels ben ik begonnen met een col..


Helaas geen nieuwe foto gemaakt maar het bolletje wol is al bijna op. Je werkt met een bezemsteel van 60 cm en een haaknaald en een bolletje wol.Ook gemakkelijk om even bij de tv te doen.

Vanmiddag heb ik met enkele dames van Vrouwen van Nu rolletjes gebakken op het Welkoop Pleinfestijn. De kas moet gespekt om leuke dingen te kunnen blijven doen en dit is een onderdeel ervan.

Dinsdagmiddag met 45 dames naar Warm Winterlicht op kasteel Middachten geweest. Heel sfeervol ingericht en de tuinen waren prachtig verlicht. Leuke spulletjes om te kopen en lekkers om te eten. Iets om te onthouden voor het volgende jaar.

Ik denk dat op onze website wel foto's te zien zijn van veel activiteiten. ( Vrouwen van Nu Vorden)

Zo heb je toch ook geen tijd om te quilten!!! Deze week al vast een begin maken met de kerstversiering waar een poetsdag aan vooraf moet gaan. Wie weet, met een beetje lange koffiepauze doe je ook al wat.