dinsdag 26 november 2019



Het schilderwerk.
Enkele weken geleden heb ik een nieuwe opzet gemaakt van herfst bladeren. Maar na een dag zijn ze droog en gekruld, dus daarna maar even op de tekening gelegd zodat ik kan zien welke bladeren ik hiervoor gebruikt heb.
Inmiddels is de aquarel al redelijk gevorderd, bijna klaar.


Ook heb ik geschreven over het acryl gieten. Hieronder enkele resultaten. Er stonden nog dertig werkstukken hoor! Het is zomaar een greep.





Deze is van mij. Het is erg donker geworden. Je kunt er niet veel aan sturen als je vijf kleuren gebruikt. Het was heel erg leuk om te doen, leuk de techniek te leren, maar daar blijft het bij mij dan ook bij. Ik weet nu al niet wat ik er mee doen zal.

Zaterdag en zondag had ik een uitje met het oud volleybalteam.
Een verrassingstocht. Op de fiets naar Almen naar het museum Staal. Nu was ik daar al enkele keren geweest maar nu was er een ander thema. De heks van Almen.
Het is heerlijk om daar even rond te lopen. Ik heb er al eerder over het museum geschreven en foto's laten zien.
Dit keer zijn we ook nog naar het koepeltje van Staring gefietst. Je kunt er ook naar toe wandelen en met een trekpontje over de Berkel om er te komen. Een route van ongeveer 13 km.

Het koepeltje

Het pad er naar toe

Interieur

Daarna was er een high wine bij het landgoedhotel Eze georganiseerd.
Gesmikkeld en geproefd.

En toen weer op de fiets naar ons "nachtverblijf." Wij hebben gelogeerd bij Resonans aan de Oude Borculoseweg. Een mooie locatie bij een mevrouw die zeer begaan is met "moeder aarde". Pia heeft daar heerlijk gekookt en daarna spelletjes gedaan en naar bed. 
De volgende ochtend een wandeling gemaakt in de omgeving en daarna weer op de fiets huiswaarts.



Schilderachtig



Op de achtergrond is een kapschuur te zien. Dit was ons verblijf. Het zag er binnen prachtig uit. Grote keuken met eethoek,  in het midden een zitplek en afgeschermd nog slaapgelegenheid. Wij hebben met allen in de boerderij overnacht. Super bedden en mooie kamers. Voor meer informatie moeten jullie maar op de website kijken.



Voor het volgende blogje zal ik foto's maken van de jampotjes.